top of page
Foto 1_edited.jpg
  • Instagram
  • Facebook
Logo SL_edited_edited.png

Menu Samenloop, met de ‘touch’ van  Davy SCHELLEMANS

Lunch

Keuze uit

 

          Tweegangenmenu: 35,00€

​

          Driegangenmenu: 45,00 €

 

Voorgerecht

​

Hummus van knolselder met in sap van bloedsinaasappel gegaarde schorseneren, yoghurt, falafel, shisho en met boter ingedikte jus van bloedsinaasappel

​

Hoofdgerecht

​

Parelcouscous met Mechelse koekoek, dadelcrème en salsa verde (vegetarische optie met geroosterde pastinaak)

​

Dessert

​

Brownie met zeezout, chutney van rode biet, crème van karnemelk en espuma van rode biet

​​​​

Diner

Driegangenmenu: 45,00€

 

Voorgerecht

​

Hummus van knolselder met in sap van bloedsinaasappel gegaarde schorseneren, yoghurt, falafel, shisho en met boter ingedikte jus van bloedsinaasappel

​

Hoofdgerecht

​

Parelcouscous met Mechelse koekoek, dadelcrème en salsa verde (vegetarische optie met geroosterde pastinaak)

​

Dessert

​

Brownie met zeezout, chutney van rode biet, crème van karnemelk en espuma van rode biet

 

​

Tussengerechten als suggestie:

 

Gepofte Jerusalem artisjok, gel van kweepeer, espuma van dijonnaise, radicchio en kruidenolie.

 

10,00€

 

Aardappelsoepje à la Palestina met gebakken kippenlever en Baharat (vegetarische optie met eryngii paddenstoelen/koningsoesterzwam).

​

12,00€

​

bottom of page