
Menu Samenloop, met de ‘touch’ van Davy SCHELLEMANS
Lunch
Keuze uit
Tweegangenmenu: 35,00€
​
Driegangenmenu: 45,00 €
Voorgerecht
​
Hummus van knolselder met in sap van bloedsinaasappel gegaarde schorseneren, yoghurt, falafel, shisho en met boter ingedikte jus van bloedsinaasappel
​
Hoofdgerecht
​
Parelcouscous met Mechelse koekoek, dadelcrème en salsa verde (vegetarische optie met geroosterde pastinaak)
​
Dessert
​
Brownie met zeezout, chutney van rode biet, crème van karnemelk en espuma van rode biet
​​​​
Diner
Driegangenmenu: 45,00€
Voorgerecht
​
Hummus van knolselder met in sap van bloedsinaasappel gegaarde schorseneren, yoghurt, falafel, shisho en met boter ingedikte jus van bloedsinaasappel
​
Hoofdgerecht
​
Parelcouscous met Mechelse koekoek, dadelcrème en salsa verde (vegetarische optie met geroosterde pastinaak)
​
Dessert
​
Brownie met zeezout, chutney van rode biet, crème van karnemelk en espuma van rode biet
​
Tussengerechten als suggestie:
Gepofte Jerusalem artisjok, gel van kweepeer, espuma van dijonnaise, radicchio en kruidenolie.
10,00€
Aardappelsoepje à la Palestina met gebakken kippenlever en Baharat (vegetarische optie met eryngii paddenstoelen/koningsoesterzwam).
​
12,00€
​